Burhaniye’de Orjan’a Pazar Kurulmaya Başlanacak

Balıkesir’in Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova, verdiği sözü tutarak Haberkent-İmko-Orjan-Denetko’da pazar kurulacağının müjdesini verdi.

Burhaniye’de Orjan’a Pazar Kurulmaya Başlanacak
Belediye Başkanı Fikret Akova, Orjan’da Balıkesir Üniversitesi Burhaniye Meslek Yüksek Okulu’nun yan tarafında bulunan alanda bundan sonra Pazar günleri, pazar kurulacağını bildirdi.

Pazaryerinin 6500 metrekarelik alana kurularak içinde market için kafeterya da bulunacağı belirten Akova, “Burada Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğümüz 230 metre kanalizasyon hattı döşendi. Alt yapısı oluşturulduktan sora Burhaniye Belediyesi Fen İşleri müdürlüğü tarafından pazaryerinin parke taşları döşenerek pazar esnafının yer alacağı bir alan oluşturuldu. İlerleyen günlerde pazaryerinin önünde ki yolun da asfalt dökülmek suretiyle düzenlenecek. 4 tane tatil sitesinin bulunduğu bu bölgede belediyemize bir pazaryeri yapılması konusunda çok istek geliyordu. Bizde burada yaşayan vatandaşlarımıza söz vermiştik. Sözümüzü tuttuk ve pazar günleri bu bölgede hizmet verecek. İlerleyen zamanlarda da bir kafeterya alanı oluşturulması için girişimlerde bulunacağımız pazaryerimiz halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Genel olarak yaz aylarında yoğun olan bu bölgede yaşayan vatandaşlar yeni yapılan pazaryerinden dolayı Başkan Akova’ya teşekkürlerini kendi web sitelerinden “Sağlık ocağının hemen karşısına kurulacak olan pazar yerinin vatandaşlar tarafından duyulmasını sağlamak üzere belediye ekiplerince birçok noktaya tanıtım ve duyuru afişleri asıldı. Sitemizde oturanlara sağlayacağı kolaylıklar sebebiyle Belediye Başkanımız Sayın Fikret Akova'ya sonsuz teşekkürlerimizle” yazıları dikkat çekti.
Kaynak: İHA