Nazilli’den Uluslararası Başarı

Uluslararası Fen Bilimleri Olimpiyatları’na (International Science Olimpiad (ISO) katılan 6 öğrenci büyük başarıyla Nazilli’ye döndü.

Nazilli’den Uluslararası Başarı
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül'ün himayesinde düzenlenen '81 ilden 81 Yıldız’ Projesi'nin 2013 yıldızları arasında yer alan ve 2012 ISO yarışmasında gümüş madalya alan Burak Fatih Kurnaz, Çankaya Köşkü'nde gerçekleştirilen toplantıyla tanıtıldı.

Türkiye'nin 81 ilinde sporda veya eğitimde başarılı öğrenciler arasından seçilen 81 öğrencinin eğitimine destek verilmesi amaçlanan projeye katılmaktan dolayı onur duyduğunu ifade eden Kurnaz; “Bu projeye seçildiğim için çok mutluyum. Sağolsun öğretmenlerimin önerisi ile Aydın Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de onayı ile Ankara’ya Çankaya köşküne gittim. Burada ilk olarak Atalay Demirci’nin stand-up gösterisini izledik. Ardından ise Köşkün bahçesinde düzenlenen piknik sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül ve eşleri Hayrünnisa Gül ile sohbet etme imkanı bulduk. Benim için unutmayacağım çok güzel bir anı, deneyim oldu” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA