Maşukiye'de Parke Şıklığı

Kartepe İlçesi Çınarlı ve Soğuksu Mahallelerinde alt yapı sorunu olmayan bölgelerde yol iyileştirme çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Maşukiye'de Parke Şıklığı
Maşukiye bölgesindeki üst yapı çalışmaları kapsamında 5 sokak üzerinde devam eden parke yol yapım çalışmaları ile güzergahlar şık bir görünümüne kavuşturuluyor.

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri üst yapı konusunda ilçe genelinde yaptıkları çalışmaları geniş bir yelpazede devam ettiriyorlar. Ekipler alt yapı sorunu olmayan bölgelerde yolların iyileştirilmesi yönündeki çalışmalar kapsamında sokakları nakış nakış parke taşları ile döşemekte. Kartepe Çınarlı Mahallesinde ekipler, Gülbahar Sokak üzerinde 200 metre uzunluğunda 6 metre genişliğindeki güzergaha 1200 metrekare parke, 400 metre bordür, Karaçam Sokak üzerinde de 215 metre uzunluğunda 8 metre genişliğindeki güzergaha 1720 metre kare parke ve 430 metre bordür, Mandalina Sokak üzerinde 130 metre uzunluğunda 5 metre genişliğindeki güzergaha 650 metre kare parke ve 260 metre bordür, Soğuksu Mahallesinde Erengül Sokak üzerinde 80 metre uzunluğunda 4 metre genişliğindeki güzergaha 320 metre kare parke ve 160 metre bordür, Sevenler Sokak üzerinde 230 metre uzunluğunda 7 metre genişliğindeki güzergaha 1610 metre kare parke ve 460 metre bordür döşemesi yaptı.

Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, alt yapı sorunu olmayan sokak ve caddelerde devam eden iyileştirme çalışmaları ile Kartepe’nin şık yollara kavuşturma hedefinde hizmetlerin aralıksız süreceğine dikkat çekti. Başkan Karabalık, “İlçede yürüttüğümüz iyileştirme çalışmalarından halkımızın memnuniyetini görmek bizleri sevindiriyor” dedi.

Kaynak: İHA