Kamelyalar Monte Edildi

Kartepe Belediyesi ilçe genelinde toplumun yoğun olduğu bölgelerde gelen talepler doğrultusunda belediye ekip ve ekipmanları yardımıyla yapılan şık kamelyaları monte ederek halkın kullanımına sunmaya devam ediyor.

Kamelyalar Monte Edildi
Halkın talep ve ihtiyaçlarına her zaman önem veren Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, mahalle gezileri ve site ziyaretleri kapsamında vatandaşların isteklerini çözüme kavuşturmaya devam ediyor. Geçtiğimiz ay Bahçelievler Mahallesinde konuk olduğu Aykent Site Yönetimi ve halkı ile sohbet eden Başkan Karabalık’tan bir takım düzenlemeler konusunda taleplerini iletiler

Ekiplerine talimat vererek halkın istek ve ihtiyaçlarının yerine getirilmesini sağlayan Başkan Karabalık’ın bu tavrı, bölge halkı tarafından da takdir görmekte. Aykent Site yönetimi kaynaşmayı ve dostlukları pekiştirmek adına 2 adet kamelya talebi de yerine getirildi.

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü kendi ekip ve ekipmanları ile yaptığı 4x3 metre ebatlarındaki ahşap kamelyaları site yönetimin gösterdiği yerlere yerleştirilerek halkın kullanımına sundu. Site yönetimi başkana sıcak günlerde çay içip sohbet etme imkanı sağlayan şık kamelyaları kullanıma sunmasından dolayı teşekkür ettiler.
Kaynak: İHA