İğneada'da Çadır Keyfi

Kırklareli'nin Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesi sahilinde, pansiyon ve otellerde kalmak istemeyen turistler çadır kent oluşturdu.

İğneada'da Çadır Keyfi
Türkiye’nin ve Trakya’nın çeşitli illerinden İğneada’ya tatil yapmak için gelen vatandaşlar, otellerin ve pansiyonların çok pahalı olmasından dolayı çadırı tercih ettiklerini söyledi.

Lüleburgaz’dan İğneada’ya gelen Selahattin Öztürk, tatil sezonu başında gelip sonuna kadar çadırda tatil yaptığını ve çok büyük keyif aldığını belirtti.

İğneada’nın havasının ve çevresinin çok güzel olduğunu ifade eden Öztürk, “İğneada, tatil için bütçeme en uygun yer. Havası, doğası ve denizi çok güzel. Tüm ailece buraya geliyoruz. Biz her sene buraya geliyoruz. Herkesin buraya gelmesini istiyoruz” dedi.

Emrullah Karaoğlu ise, doğayla baş başa tatil yapmak isteyenlerin en başta tercih ettiği yerin İğneada olduğunu vurgulayarak, “İğneada’nın havası çok güzel, oksijeni bol bir yer. Çevresi bu kadar güzel olan bir yerin halkı da çok sıcakkanlı ve yardımsever. Çadırda yaşamak çok rahat olmasa da çadırda yaşamak bir keyif. Biz de tatilimizi çadırda yapıyoruz” diye konuştu.

Çadırda tatillerini yapan vatandaşlar, güneş enerjili ışıktan sobaya kadar birçok ev eşyasını çadıra getirerek, tatillerini en iyi şekilde yapıyor.
Kaynak: İHA