Hayırseverler Ödüllendirildi
Samsun'da yapımına devam edilen bir okulla arsa ve yapımına katkıda bulunan 106 hayırsever için ödül töreni düzenlendi.

Ardından konuşma yapan Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Samsun'da eğitimin ileri seviyelere yükselmesi adına çalışmalar yürütüldüğünü söyledi.
Vali Aksoy, "Samsun'da eğitimi daha ileri noktalara taşımak adına yürütülen çalışmalar var. Milli Eğitim Bakanlığımızın ödenekleri, İl Özel İdaremizin eğitime aktardığı kaynaklar ve hayırseverlerin yardımları Samsun'da eğitim alanında çok önemli mesafeler almamıza fırsat sunuyor. Önceki yıllarda yapımına başlanan ve 2013 yatırım programlarında yer alan okul yatırımlarına baktığımızda 850 dersliğin yatırımı devam ediyor. Bu yatırım Samsun ve geneline yapılan önemli yatırımlardandır" dedi.
Vali Aksoy'un konuşmasından sonra İlçe Kaymakamı Salim Demir, okulun yapımında yardımı gecen personellere teşekkür plaketi takdim etti. Daha sonra Kaymakam Salim Demir, okulun bulunduğu arsanın tapusunu Vali Hüseyin Aksoy'a verdi. Vali Aksoy ise hayırseverlere takdir belgesi verdi.
