Genç: “Geleceğe Işık Tutuyoruz'

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, toplumun her kesimine hitap ettiklerini belirterek, "Yaptıklarımız eserlerle tarihe mühür vururken, geleceğe de ışık tutuyoruz" dedi.

Genç: “Geleceğe Işık Tutuyoruz'
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, bayanlarla Meşe Kültür Tesisleri'nde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. AK Parti Canik İlçe Kadın Kolları Başkanı Safiye Öz'ün de bulunduğu kahvaltıda bayanlarla sohbet eden başkan Genç daha sonra kadınlara yeni hizmet binası ve Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'nı gezdirdi. Başkan Genç, "Yaptığımız her eserle geleceğe ışık tutuyoruz" dedi.

Yeni hizmet binasına ve meydana hayran kalan bayanlar, Başkan Genç'i böyle bir eseri Samsun'a kazandırdığı için tebrik etti. Canik'te hayata geçen projelerin saymakla bitmeyeceğini belirten AK Parti Canik İlçe Kadın Kolları Başkanı safiye Öz, "2004'te vatandaşların çöp kovası talebi vardı. Bugün ise vatandaşlar her mahalleye kültür ve spor merkezleri istiyor. Nereden nereye geldiğimizin en güzel örnekleridir bunlar. Başkanımız yaptıkları projelerle beklentileri arttırdı ve son olarak yaptığı ay-yıldızlı şaheser ise bizlerin çocuklarının geleceğine dair çok faydalı bir projedir. Başkanımız bize adeta 21. yüzyılda belediye hizmet binası böyle yapılır diyor. Kendisine yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Canik'te 9 yıldır vatandaşlarla birlikte hizmet yaptıklarını ifade eden Başkan Osman Genç de, "Canik'in kaderi geri kalmışlık olamazdı. Biz Canik'in kaderini kırdık. Yaptıklarımız eserlerle tarihe mühür vururken, geleceğe de ışık tutuyoruz. Ay-yıldızlı binamızla geleceğe not düştük. Dünü bugünü ve yarını yansıtan bir hizmet binasıyla halkımıza 5 yıldızlı hizmet vereceğiz. Yeni binamızda toplumun her kesimine ışık tutacak birimler mevcut. Lise yıllığımda siyasetçi olmak yazar. Halkımıza böyle hizmet etmek beni mutlu ediyor. Ezber bozan bir anlayışla kurguladığımız binamız çok yakında halkımızın hizmetinde olacak" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA