Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Artvin'e Gelecek

ARTVİN - Artvin Valisi Necmettin Kalkan, İlk kez bir Cumhurbaşkanının eşiyle birlikte Artvin'i ziyaret edeceğinden dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Vali Kalkan, Valilik Toplantı Salonu'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşinin 13-14 Haziran'da Artvin'i ziyaret edeceğini belirtti.

İlk kez bir Cumhurbaşkanının eşiyle birlikte Artvin'i ziyaret edeceğinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Kalkan, "Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül ve Sayın Hanımefendiyi Artvin'de ağırlayacak olmanın onur ve gururunu yaşıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Rize ilinden kara yolu ile Artvin'e gelerek Valilik önünde halkımızla buluşacak. Sırasıyla Valilik makamı, Artvin Belediye Başkanlığı, Garnizon Komutanlığı ve Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörlüğünü ziyaret edecek olan Sayın Cumhurbaşkanımız, ardından Deriner Barajında incelemelerde bulunacaklar" dedi.

Vali Kalkan, Hayrünnisa Gül'ün Nihat Gökyiğit Kongre ve Kültür Merkezi'nde "Konuşan Kitap Şenliği Projesi" kapsamında düzenlenen "Kitap Tanıtım Yarışması İl Finali" programına katılacağını ifade ederek, "Sayın Cumhurbaşkanı ve Sayın Hanımefendi onuruna DSİ 26. Bölge Müdürlüğünde akşam yemeği vereceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Hanımefendi, ertesi gün Şavşat ilçesinde doğal güzelliğiyle ünlü Seyir Tepesi'ni de ziyaret edecekler ve daha sonra Ardahan'a hareket edecekler" diye konuştu.

Kaynak: AA