Başkan'a Erikli Belen'de Sıcak İlgi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile AK Parti Kocaeli Milletvekili ve TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Fikri Işık ve AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kandıra’nın Erikli Köyü Belen Mahallesinde düzenlenen programa katıldı.

Başkan'a Erikli Belen'de Sıcak İlgi
Erikli Belen Köyü sakinleri, Başkan Karaosmanoğlu ile Milletvekilleri Işık ve Şeker’i samimi bir atmosferde misafir etti.
Başkan Karaosmanoğlu ile Milletvekilleri Işık ve Şeker, Kandıra’nın Erikli Belen Köyü’nde geleneksel olarak düzenlenen buluşma programına katıldı.

Köy meydanında gerçekleşen etkinlikte Erikli Belen Köyü sakinleri, Başkan Karaosmanoğlu ile Milletvekilleri Işık ve Şeker’i çok samimi bir atmosferde karşıladı. Erikli Belen Köyü sakinlerinden yoğun ilgi gören Başkan Karaosmanoğlu ile Milletvekilleri Işık ve Şeker, köyün yaşlılarının elini öpüp, hatırını sordu.

Köyün ileri gelenlerinin hayır duasını alan Başkan Karaosmanoğlu ile Milletvekilleri Işık ve Şeker, bir süre köylülerle sohbet etti. Başkan Karaosmanoğlu, programda yaptığı konuşmada Kandıra’ya ilçe merkeziyle ve köyleriyle ayrı bir önem verdiklerini söyledi.

Kandıra’da önemli bir hizmet hamlesi başlattıklarını ve tüm eksikleri tek tek giderdiklerini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, yapımı devam eden Namazgah Barajı’yla da Kandıra’nın 100 yıl su sorunu yaşamayacağını söyledi.

Kaynak: İHA