AK Parti’den Kadın Sağlığı Paneli

AK Parti Genel Merkezi, Ankara Kadın Sağlığı Derneği ve AK Parti Samsun İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından "Kadın Sağlığına Genel Bakış" başlıklı panel düzenlendi.

AK Parti’den Kadın Sağlığı Paneli
AK Parti Genel Merkezi, Ankara Kadın Sağlığı Derneği ve AK Parti Samsun İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen "Kadın Sağlığına Genel Bakış" isimli panel, Anakent Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

Düzenlenen seminerin 75.’sinin Samsun'da düzenlendiğini söyleyen Dr. Buğra Buyrukçu, "Burada verdiğimiz seminerlerde, her türlü kadın sağlığı hakkında bilgi verirken, hastalık öncesinde nelere dikkat edeceklerini, kanser öncesi ve sonrasında neler yapması gerektiklerini anlatmaktayız. Seminerimiz sonrasında ise kadınların hastalıklar hakkında merak ettikleri sorunları ve sıkıntılara cevaplayarak bilgilendirme yapıyoruz" dedi

AK Parti Genel Merkezi Kadın Kolları tarafından göreve yeni atandığını belirten Kadın Kolları Başkanı Nuran Yapıcı Özel, "Hükümetimizin sağlık alanında yaptığı çalışmalar sonrasında halkımız çok mutlu. Kadına dair ilimizde her türlü sosyal sorumluluk projelerinde bundan sonraki süreçte birlikte olacağız" diye konuştu.

Kaynak: İHA