‘kitap Okuma ve Değerlendirme’ Programı Devam Ediyor

Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisince 2011 yılından beri yürütülen ‘Kitap Okuma ve Değerlendirme’ programı devam ediyor.

‘kitap Okuma ve Değerlendirme’ Programı Devam Ediyor
Malatya Kent Konseyi Genel Sekreteri Avukat Ali Yıldırım, bu kapsamında kitap okuyan gençlerle Kent Konseyi Fethi Gemuhluoğlu Toplantı Salonu’nda düzenlenen programla bir araya geldi.

Bir grup olarak başlayan ve okudukları kitapları konuşan, değerlendiren, tartışan ve yazarlarını tanıyan gençler 2 yıldır devam eden program kapsamında dört grup olarak okumalara devam ediyor.

Kent Konseyi Genel Sekreteri Avukat Ali Yıldırım, kamu yönetimi bölümü öğrencileri, hukuk fakültesi öğrencileri ve tarih bölümü öğrencilerinin bireysel ve mesleki birikim olarak ihtisaslaşmaları için her hafta belirli kitapları okumaları ve bunlarla ilgili değerlendirmeler yapmalarının çok faydalı olduğunu söyledi.

Yıldırım, “Derdimiz sizlersiniz, hepinizin ileriki dönemlerde hayatınızın her alanında mutlu ve seçkin bireyler olarak karşımıza çıkmanızı önemsiyoruz. Sizlerin ileriki yaşlarda güzel yerlere gelmeniz bizlerin tüm yorgunluğunu giderecektir” dedi.

Kaynak: İHA