Stk’lardan Destek Plaketi

Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları tarafından Suriye’ye Yardım göndermesi sırasında destek olan Evren Sanayisi Kooperatif Başkanı Mustafa Aslan’a plaket verdi.

Stk’lardan Destek Plaketi
STK İnsani Yardım Platform Başkanı Osman Gerem, Ruhader Derneği Başkanı Murat Müjdeci, Platform Başkan Yardımcısı Yusuf Mert Platform Kurucu üyesi Adil Saraç, Evren Sanayi Sitesi Başkanı Mustafa Arslan'a platforma yapmış oldukları maddi katkılarından dolayı plaket verdi.

Platfrorm Başkanı Osman Gerem yaptığı açıklamada, "Mazlum Suriyeli kardeşlerimize yardım konusunda Başkanımız, Mustafa bey, Sanayi Odası olarak ve şahsı olarak hep yanımızda oldular .Özellikle battaniye kampanyamıza çok büyük bir desteği oldu. Bizde kendisine bu plaket ile onurlandırmak istedik" dedi
Mustafa Arslan ise, "İslam coğrafyasında olan bu sıkıntılar bizleri çok üzmektedir. Cenabı Allah (c.c.) İnşallah bu sıkıntıları def eder. Türkiye Cumhuriyeti İslam devletlerinin kırbacıdır. Devlet ve millet olarak bütün mazlumların yanındayız. İnşallah böyle sıkıntılar bir daha yaşanmaz. Bu plaket için platforma çok teşekkür ediyorum"diye konuştu.

Kaynak: İHA