Sertap Erener Konserine “Gezi Parkı” İptali

23. Kırklareli Karagöz Kültür Sanat ve Kakava Festivali kapsamında yapılacak olan Sertap Erener Konseri Taksim Gezi Parkı’nda yaşanan olaylar sebebiyle iptal edildi.

Sertap Erener Konserine “Gezi Parkı” İptali
Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, yaptığı açıklamada Taksim Gezi Parkı’ndaki olaylara değinerek, “Şehircilik açısından doğru olan esasen orayı daha bir güzelleştirmek, düzenlemek ve İstanbul’da merkezi yerlerde eksik olan yeşil alanları boşlukları yaratmaktır. Vatandaşlar tarafından bu protesto ediliyor. Protestonun başlangıcı hiçbir şekilde siyasi değil. Tamamen orada oturanların oraya ilgi duyanların hassasiyetlerini dile getirmelerinden başlıyor. Ancak böyle masum bir protestoya emniyet güçlerinin çok sert bir şekilde müdahale etmesi doğru değil” dedi.

SERTAP ERENER KONSERİ İPTAL
23. Kırklareli Karagöz Kültür Sanat ve Kakava Festivali son gecesinde sahne alacak Sertap Erener’in konserinin iptal olduğunu belirten Çağlayan, “1 saat kadar önce Sertap Erener beni aradı. Bu koşullarda moralinin bozuk olduğunu, konser vermek için konsantre olamayacağını, kendisi konser vermeye kalksa konseri dinlemeye gelenlerin zevk alamayacağını, zevksiz bir ortam olacağını belirterek, karşılıklı anlaşarak konseri başka bir tarihe erteleyelim dediğini kaydederek; bizde Sertap hanımın teklifine tamam dedik ve akşamki Sertap Erener konserimiz iptal ettik. Ama gündüz olan faaliyetlerimiz devam edecek” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA