Erzurum’da Cirit Maçları Devam Ediyor
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanlığı tarafından düzenlenen Erzurum Mahalli Lig Cirit İl Birinciliği maçlarında son hafta karşılaşmaları yoğun yağmura rağmen devam ediyor.

D Grubu'nda Erzurum Atlıspor'un birinciliği ile sonuçlanan maçların ardından gözler A, B ve C Grubu maçlarına çevrilmiş durumda. Ligde son haftada bugün oynanacak karşılaşmalarda Osmanlı Atlıspor-Dadaş Atlıspor'la, Ilıca Termal- Dereboğazı Atlıspor'la, Çayırtepe Atlıspor-Palandöken Belediyesi Atlıspor'la karşı karşıya geldi.
Geleneksel Spor Dalları Federasyonu başkanı Prof. Dr. Alpaslan ceylan, bütün sporseverleri yarın oynanacak olan cirit maçlarındaki coşkuya ortak olmaya davet etti.
