Ceylanpınar’da 8’nci Parkın Temeli Atıldı

Ceylanpınar Belediyesi 8.Parkın temelini attı.Mevlana Mahallesi 12.Sokakta yapılacak park için temel atma töreni yapıldı.

Ceylanpınar’da 8’nci Parkın Temeli Atıldı
Temel atma töreninde konuşan Ceylanpınar Belediye Başkanı İsmail Arslan, Ceylanpınar halkının, Ceylanpınar Belediyesi’nin 50 yıllık tarihi boyunca kendi yönetimleri döneminde hizmetle tanıştığını belirterek “1960 yılından bu yana belediye olan bir yerde, ilk geldiğimizde tek bir park, tek bir salıncak yoktu. Bu memlekette taş üzerine konulmuş tek bir taş yoktu. Şu an 2 park ve 3 Taziye Evi’nin inşaat çalışmalarını aynı anda yürütüyoruz” diye konuştu.

Ceylanpınar Belediyesi’nin gece gündüz demeden hizmetten yoksun 50 yılın açığını kapatmaya çalıştığını kaydeden Arslan “her mahalleye en az bir park” şiarıyla yapımına başlanan yeni parkın Mevlana Mahallesine soluk aldıracağını belirterek mahalle sakinlerine hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Yeni parkın 860 metre kare olacağı ve 3 ayda tamamlanacağı belirtildi.

Törene Ceylanpınar Belediye Başkanı Avukat İsmail Arslan’ın yanı sıra BDP İlçe Yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri, Eğitim-Sen İlçe Temsilciliği, Mahalle Muhtarları ile Mevlana Mahallesi sakinleri katıldı.

Kaynak: İHA