Akıncılar’da Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

Akıncılar ilçesinde başarılı öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Akıncılar’da Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi
Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanlığını tarafından başlatılan ve Sivas İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğü koordinesinde organize edilen ‘Sivas İli ve İlçelerindeki Başarılı Öğrencileri Ödüllendirme’ projesi kapsamında, Akıncılar İlçesinde bulunan Akıncılar İÖO, 80. Yıl ve Türk Telekom Lisesi öğrencilerinin de aralarında bulunduğu başarılı öğrencilere İlçe Kaymakamı Mehmet Fatih Yakınoğlu ve daire amirleri tarafından sosyal-kültürel farkındalıklarını artırmak ve ödüllendirmek amacıyla 120 öğrenciye çeşitli hediyeler verildi.

Ödül töreni öncesi bir konuşma yapan Akıncılar Kaymakamı Mehmet Fatih Yakınoğlu, Kaymakamlık olarak başarılı öğrencilere verdikleri desteğe Emniyet Müdürlüğü'nün de katkı yapmasından büyük memnuniyet duyduğunu söyledi.

Emniyet Müdürlüğü ile birlikte işbirliği içerisinde başarılı öğrencilerin her zaman yanında bir yardımcı olarak duracaklarını belirten Yakınoğlu, başarının çok önemli olduğuna vurgu yaparak ''Öğrencilerimizi desteklemek ve onların yanlarında var olduğumuzu göstermek için elimizden geleni yapıyoruz. Diğer öğrencilerimizi de bir anlamda teşvik etmek açısından burada toplanmış bulunmaktayız. Emniyet Müdürlüğümüze bu katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Diğer kurumlarında aynı şekilde eğitim faaliyetlerine destek olması, geleceğimizi inşa edecek mekanizmanın eğitim olduğunu düşündüğümüz zaman çok büyük bir önem arz etmektedir. Bu konuda katkı sunan herkese şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum'' dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Akıncılar Kaymakamı Mehmet Fatih Yakınoğlu, İlçe Emniyet Amiri Turgay Olgun, Milli Eğitim Şube Müdürü Eyüp Beyaz ve beraberindeki diğer kurum amirleri ile birlikte toplam 120 öğrenciye hediyelerini takdim etti.
Kaynak: İHA