Taştan’ın Oyu Sarı

12 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Ardahan Ticaret ve Sanayi odası seçimlerinde adayların kullanacakları oy pusulalarının rengide belli oldu.

Taştan’ın Oyu Sarı
ATSO seçimlerine genç bir ekiple hazırlanan ve göreve talip olan Ardahan Serhat Haber Gazetesi ile Zakiroğlu Ltd.Şti nin sahibi Özgür Murat Taştan için kullanılacak oyun rengi sarı olarak belli oldu. Ekibiyle birlikte yeni bir dönem başlatmak istediğini ifade eden Taştan, Ardahanlı esnafı harekete geçirecek kolaylıklar sağlayacak çalışmalara imza atmak için göreve talip olduklarını belirtti.

Taştan yapmış olduğu açıklamada, "Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine talip olmamızın tek sebebi odaya işlevlik kazandırmaktır. Uygulayacağımız yol ve projelerle Ardahanlı esnafın sorunlarını çözme aşamasında ne kadar faydalı olacağımızı herkes görüp şahit olacaktır. İki sınır kapısı olan, biri işlevsiz Türközü Sınır Kapısı bir ise yıllardır açıldı açılacak sözleriyle hala faaliyete sokulmayan Aktaş Sınır Kapısıdır. Her iki sınır kapısından ticaret yapamayan, yapması içinse kimsenin çaba sarf etmediği bir ilde gereken alt yapıyı hazırlayarak işlevlik kazandıracağız, bu iki ilçemizde ATSO şubeleri açarak hizmet vereceğiz. Kapımız her esnafa açık olacağı gibi sıkıntı içinde ki esnafımıza ise gerekli desteği sağlamak için gerekli çalışmaları yapıp anlaşmalarda bankaların kapılarını açacağız. Özellikle esnafımızın günümüze uygun ticaret yapmasını hayata geçirmek için projeler hazırlayıp seminerler düzenleyeceğiz. En başta şeffaf bir yönetim sergileyip odanın gelir gider tablosunu esnafımızla paylaşacağız. İlçelerimizde toplantılar düzenleyerek eksiklerini ve sorunlarını dinleyip çözümler arayacağız. Bizler bu yola girerken birileri yerinden indirmek, birlerine ayak bağı olmak için değil gerçek esnaf kimliğimizle genç ve dinamik azmimizle bu işin üstesinde gelip ticaretin bitme noktasına geldiği Ardahan’ı yeniden canlandırmak için aday olduk, hiç kimseyi ötekileştirmeden bütün esnafı eşit hizmet vereceğiz. Ardahan Ticaret ve Sanayi Odasını fikirlerin tartışıldığı bir kuruluş haline getireceğiz. İlgisiz bırakılmış seçimden seçime yanına uğranmış, hakkı yenilmiş, sıkıntıya düştüğünde sahip çıkılmamış, dürüst onurlu üyelerin oylarına talibiz." diye konuştu.

Kaynak: İHA