Hafta Dolayısıyla Düzenlenen Etkinlikte Ak Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden, Daire Müdürleri ve Basın Mensuplarına Aşı Yapıldı

Muğla Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından Dünya Aşı Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikte AK Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden, daire müdürleri ve basın mensuplarına aşı yapıldı.

Halk Sağlığı Müdürlüğünde düzenlenen törende hafta dolayısıyla resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Halk Sağlığı Müdürü Mustafa Nuri Ceyhan, törende yaptığı konuşmada, sağlıklı yaşam için vatandaşların aşı olması gerektiğini söyledi.

Ceyhan, "Muğla'da görev yapan basın mensupları ve Milletvekilimiz Yüksel Özden'in destekleriyle aşı uygulaması başlatıldı. Her türlü toplumsal olayda yer alan, olay yerine gittiğinde ne ile karşılaşacağı belli olmadığı için risk altında olan basın mensuplarımıza erişkin aşılaması yaptık" dedi.

Ceyhan, hafta dolayısıyla risk grubundaki erişkin aşılama hizmetlerini sürdürmek için vatandaşları bilgilendirdiklerini söyledi.

Aşıların ücretsiz yapıldığını vurgulayan Ceyhan, "Genç, yetişkin, çocuk, yaşlı herkesi aşıya davet ediyoruz. Vatandaşlarımız, aşılarını ücretsiz olarak yaptırabilirler" diye konuştu.

Konuşmalarının ardından AK Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden, kurum müdürleri ve basın mensupları, tetanos, Hepatit B, kızamık, kızamıkçık ve kabakulak aşısı oldu.

Muhabir: Durmuş Genç

Yayıncı: Güç Gönel
Kaynak: AA