Çocuklar Gürlek Köyü'nde Eğlendi

Denizlili Valiliği, İl Genel Meclisi, Denizli İl Özel İdaresi ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nce organize edilen 'Köyde Şenlik Var' etkinliğininde Gürlek Köyü'nde yaşayan çocuklar doyasıya eğlendi.

Çocuklar Gürlek Köyü'nde Eğlendi
Gürlek Köyü'ndeki şenliğe Yukarıdağdere, Aşağıdağdere, Yokuşbaşı, Dereçiftlik ve Sapaca köylerindeki çocuklar da katıldı.

Şenlikte Honaz Kaymakamı Turgut Gülen, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, Kaklık Belediye Başkanı Mehmet Gülbaş, Honaz İl Genel Meclisi Üyesi Zekeriya Akan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdürleri ve öğretmenleri, köy muhtarları ve kadınlar, çocukların sevinçlerine ortak oldular

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, şenlikte çocukların mutluluğunu görmekten mutlu olduklarını belirterek, "Çocuklarımızın mutlu olması biz yöneticileri de sevindiriyor. Şenlikle birlikte köy okullarımızdaki eksikleri belirlemiş oluyoruz. Çocuklarımıza yıllarca anılarında unutamayacakları bir gün yaşattık. Bu şenliğin geleneksel hale geleceğine inanıyorum. Ayrıca bu proje sayesinde köylerimizdeki vatandaşlarla sohbet etme fırsatı buluyor ve köylülerin taleplerini tek tek not alıyoruz" dedi
Honaz Belediye Başkanımız Turgut Devecioğlu ise şenliğin öğrencilere ve akranlarına olumlu yönde etki yarattığını belirterek, "İyi düşünülmüş bir proje. Şehirde ne varsa ise köyde o olacak sloganı şenlikte hayat bulmuş. Öğrencilerimiz yıllar sonra şenliği hatırlayacaklardır. Artık büyükşehirle birlikte şehirdeki her şey köyde de olacaktır. Öğrencileri mutlu görmekten dolayı bende mutlu oldum" diye konuştu.

Şenlik sırasında davetlilere Gürlek Köyü kadınlarının hazırladığı sac börek ve ayran ikramı yapıldı. Protokol üyeleri daha sonra Kocabaş İlkokulu ve Ahmet Kazak İlköğretim Okulunda incelemelerde bulundu.
Kaynak: İHA