Çekilme başladı

Terör örgütü, dün çekilmeyi başlattı. Teröristlerin ilk görüntüleri şaşırttı! Modern sırt çantaları ve uyku tulumları, akıllarda soru işareti bıraktı

Çekilme başladı
Çözüm süreci kapsamında dün bir ilk yaşandı. Terör örgütü PKK, Türkiye sınırının dışına çekilmeye başladı. İlk çekilme Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde yaşandı. Çekilme, Gediktepe ve Çarçel ile Derecik bölgesinde bulunan Yeşilova'dan oldu. Buradaki terör örgütü üyeleri, Irak'a geçmeye başladı.

FOTOĞRAFLARDAKİ AYRINTI

Teröristlerin çekilme görüntüleri, örgüte yakın olan bir internet sitesi tarafından yayınlandı. Söz konusu fotoğraflarda teröristlerin halleri şaşırttı. Zira sırtlarında oldukça pahalı olan dağcı ekipmanları vardı. PKK'lılar giderken geriye yaktıkları ateş, su ısıttıkları tenekeler ve su taşıdıkları bidonlar kaldı.

VALİLER MÜDAHALE EDECEK

Çekilme süreci kapsamında güvenlik en üst seviyeye çıkartıldı. Yerleşim bölgelerinden uzak alanlardan geçerek ilerleyen teröristler, gece yola devam edecek. Bir sorun yaşanması durumunda, valilerin talimatı ile anında müdahale edilecek. Teröristler, gün batımında yola çıkarak silahlı görüntü vermeyecek.