Bostanbaşı Doğalgaz'a Kavuşuyor

Aksa Malatya Doğalgaz, 2013 yılı yatırım programı kapsamında Bostanbaşı Beldesi’nde doğalgaz kazı çalışmalarına başladı.

Bostanbaşı Doğalgaz'a Kavuşuyor
Doğalgaz kazı çalışmalarıyla ilgili gazetecilere açıklamada bulunan Bostanbaşı Belediye Başkanı Hasan Aydoğan, doğal gaz çalışmalarını yakında takip ettiklerini belirterek, belediye olarak doğal gaz ekipleriyle koordineli bir şekilde çalıştıklarını söyledi.

Doğalgaz kazı çalışmalarının yapıldığı noktalarda belediyenin alt yapı personellerini görevlendirdiklerini ifade eden Aydoğan, “Kazı çalışmaları esnasında kanalizasyon ve su şebekesinde oluşabilecek sıkıntıların önüne geçiyoruz. Bu çalışma sürecinde vatandaşlarımız belki sıkıntı çekecek. Fakat her güzelliğin de bir zahmeti olacak. Doğalgaz çağdaş medeniyetin gereklerinden bir tanesi. Hedefimizde insanlarımızı bu konfordan faydalandırmak, çevre dostu, temiz enerji kaynağından Bostanbaşı’nda yaşayan halkımızı faydalandırmak istiyoruz. Doğalgaz çalışması bitiminde, her mahalleye doğalgaz verilmesi ile bu sıkıntılar son bulacaktır. Tabi doğalgaz geldiğinde de kış aylarında yaşadığımız hava kirliliği tamamen çözülmüş olacak. Daha temiz bir hava ortamında yaşayacağız” dedi.

Kaynak: İHA