Beyoğlu’nda İlginç Evlenme Teklifi…

İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde Murat Dağlı isimli bir genç, kız arkadaşına herkesin ortasında lazerli evlenme teklifi yaptı.

Galatasaray Meydanı’ndaki tarihi bir binaya yeşil renkli dev cümlelerle "Esin, benimle evlenir misin?" yazan genç, kız arkadaşından “evet” cevabı alınca İstiklal Caddesi’ndeki kalabalık tarafından alkış yağmuruna tutuldu.
Murat Dağlı adındaki genç, tanıştıkları yerde buluşma teklifi ettiği Esin Eker adlı kız arkadaşına Galatasaray Lisesi önünde randevu verdi. İlk olarak rol gereği 4 çiftin evlilik teklifi aldığı ilginç teklif, Sürpriz Perisi adlı organizasyon grubunun ortaya koyduğu planla gerçekleşti. Buna göre, Murat Dağlı ve Esin Eker’in ilk tanıştıkları yerde yapılan teklif öncesi sürprizden habersiz olan Esin Eker’in, sevgilisi Murat Dağlı’yı heyecanla beklediği sırada müzik yayını başladı.

Galatasaray Lisesi’ni gören bir binanın Duvarına lazerle “Esin benimle evlenir misin?” yazısı ile birlikte ortaya çıkan Murat Dağlı, diz çökerek kız arkadaşına evlenme teklifi girişiminde bulundu. Hazır bekleyen bir kemancı Dağlı’nın diz çökerek gerçekleştirdiği teklif sırasında “Böyle bir karasevda kara toprakta biter” parçasını çalmaya başladı.

İstiklal Caddesi’ndeki kalabalık arasında gerçekleşen evlilik teklifi sırasında çiftin başından gül yaprakları serpilip konfetiler patlatıldı. Olaya tanık olan vatandaşlar, çifti alkış yağmuruna tuttu. Sürpriz karşısında gözyaşlarını tutamayan Esin Eker, “Böyle bir şey beklemiyordum. Masal gibi hissediyorum şu an, gerçek gibi gelmiyor” diyerek gözyaşları içinde duygularını aktardı. Murat Dağlı ise, “Burası bizim ilk sarıldığımız yer. El ele tutuştuğumuz ilk yer. O nedenle burası bizim için çok önemli bir yer” diye konuştu.

Çift, yapılan evlilik teklifin ardından alkışlar eşliğinde İstiklal Caddesi’nden ayrıldı.
Kaynak: İHA