Aras’tan Parti Yönetimine Kahvaltı
AK Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras, il yönetim kurulu üyelerine tarihi Van Kalesi’nde bir kahvaltı verdi.

Bu çatı altında görev alan herkesin milletin huzur ve refahından sorumlu olduğunu ve bu bilinçle Van’ın bütün sorunlarını sırtlarında taşıdıklarını vurgulayan Aras, Van’ın geleceği için her türlü fedakarlığı göze alarak sevgiyle bu yolda hizmet ettiklerini belirtti.
Aras, Türkiye’nin tarihi bir dönemeçten geçtiği bu dönemde herkese daha çok görev düştüğünü belirterek, partililerin örnek bir davranış sergileyeceğinden kuşku duymadığını söyledi.
Seçim gündemine de değinen Aras, bu konuda önümüzdeki yerel seçimlere büyükşehir olarak giren Van’ın aslında kaderinin söz konusu olduğunu, bunun içinde ellerinden gelen tüm gayreti hep birlikte göstereceklerini ve en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi.
