Boyabat AÖL Bilim Sergisi Açtı

Boyabat Türk Telekom Anadolu Öğretmen Lisesi (AÖL) öğrencileri tarafından düzenlenen bilim fuarının açılışını yapan Boyabat Belediye Başkanı Mehmet Ermiş, “Teknoloji ilerliyor.

Boyabat AÖL Bilim Sergisi Açtı
Gençlerimiz de teknolojik olarak kendilerini geliştiriyor. Güzel çalışmalarından dolayı bu gençlerimizi kutluyorum. Ülkemizin geleceği için bu gençleri iyi yetiştirmemiz gerekiyor” dedi.

Boyabat Türk Telekom Anadolu Öğretmen Lisesi tarafından düzenlenen bilim fuarı Boyabat Belediye Başkanı Mehmet Ermiş tarafından açıldı. Okulun birinci katında açılan bilim fuarına ilgi büyük oldu. Bilim Fuarı’nın kurdelesini kesen Başkan Ermiş, stantları tek tek gezerek öğrencilerden bilgi aldı. Öğrencilerde yaptıkları çalışmaları katılımcılara uygulamalı olarak göstererek bilgi verdi.

Bilim Fuarı’nın açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Saygın Atinkaya eğitimin kalitesini artırmak ve öğrencilerin ilgi duydukları alanlarda kendilerini yönlendirebilmeleri için yapılan çalışmaların önemli olduğunu söyleyerek emeği geçen öğretmen ve öğrencileri kutladı.

Fuarda 3 ayda yapılan toplam 34 çalışma sergilendi.
Kaynak: İHA