Denizli Onu Okudu

Denizli Eğitim Gönüllüleri Derneği, Denizli Belediyesi, Denizli Valiliği ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen ‘Denizli Onu Okuyor’ kitap okuma yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

"Denizli Onu Okuyor" kitap okuma yarışması, ortaokul, lise ve yetişkin olmak üzere 3 farklı kategoride düzenlendi ve 45 bin kişi katıldı.

Yaklaşık 1 ay süren etkinlikte yarışmacılar Hz. Muhammed’in hayatını konu alan kitabı okudu. Ardından her kategori için ayrı sınav yapıldı ve dereceye girenler belirlendi. Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu’nda dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.

Etkinliğe, Vali Yardımcısı Abdullah Acar, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci ve eşi Ayşen Zeybekci, Vali Yardımcısı Abdullah Acar, Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, Denizli Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Aydın Karaca ile çok sayıda kitapsever katıldı.

Denizli Belediye Başkanı Zolan, dernek yönetiminin proje hakkında görüşlerini almak üzere kendisini ziyarete geldiğini söyledi.

Projeye desteği seve seve verdiklerini kaydeden Başkan Zolan, “Derneğimiz projeyi anlattıklarında kendilerine seve seve yanlarında olacağımızı söyledik. Ve bu etkinlikte yer aldık. Denizli Onu Okuyor kitap okuma yarışmasıyla 45 bin kişi Hz. Peygamberimizin hayatını okumuş ve 25 bin kişi sınava girmiş. İnşallah onun hayatı hepimize örnek olur. Ben yarışmaya katılıp kitabı okuyan herkese teşekkür ediyor ve emeği geçenlere şükranlarımızı sunuyorum. Bu arada Nisan ayında dolu dolu Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri düzenlendi.

Birçoğuna katılma fırsatı buldum. Tüm insanımız o haftayı Hz. Peygamberimizi anmak ve anlamak adına birçok etkinliğe katıldı.

Hepsinden Allah razı olsun’’ dedi.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri ortaokul, lise ve yetişkinler kategorisinde dereceye girenlere ödüllerini verdi. Ödül töreni sonrasında ise Mustafa Demirci konser verdi.
Kaynak: İHA