Anneler Yarıştı

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü anneler arası yarışma düzenledi.

Anneler Yarıştı
İlkadım Atletizm Stadı’nda düzenlenen yarışmalara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yöneticileri ve yarışmaya katılan anneler katıldı.

Uzun atlama, gülle atma ve 100 metre koşu olmak üzere 3 branşta düzenlenen yarışmalarda anneler renkli görüntüler oluşturdu. Çocuklarda annelerine alkışlarla destek verdiler. Yaklaşık 50 annenin 2 kategoride yarıştığı yarışmalarda 28-35 yaş arası 100 metre koşu, uzun atlama ve gülle atmada en iyi dereceyi alan Serap Aydın birinci, Pınar Şeker Seyhan ikinci ve Sevinç Güner ise üçüncü oldu. 36 yaş ve üzeri annelerde ise birinci Tülin Atan, ikinci Yadigar Bağcı, üçüncü ise Dilek Bayraktar oldu. Dereceye girenlere çiçek ve altın verildi.

Anneler günü nedeniyle yarış düzenlediklerini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, “Bugün fırsat bulan annelerimiz yarışmaya katıldılar. 12 Mayıs Pazar günü yine annelerimize bir yarışma daha düzenleyeceğiz. Onları da bu çalışmanın içersine sporun alt yapısında çocuklarımızı yetiştiren annelerimize de bir katkı sağlamak amacıyla küçük bir altın hediyeli yarışma olacak” dedi.

Yarışmada birinci olan 34 yaşındaki Serap Aydın, “Yarışmada birinci olduğum için çok mutluyum. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA