Genç Sanatçılar Karma Sergisi

Odunpazarı Gençlik Meclisi’nin katkılarıyla düzenlenen “Genç sanatçılar karma sergisi” Eti Arkeoloji Müzesi’nde sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Genç Sanatçılar Karma Sergisi
Anadolu Üniversitesi Resim-İş Öğretmenliği bölümü öğrencilerinin eserlerinden oluşan serginin açılışına; Ak Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can, Ak Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Fecir Üçkaya, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Hakan Çizmelioğlu, Ak Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Vahap Ata ve Odunpazarı Gençlik Meclisi Başkanı Emre Aydın katıldı.

Anadolu Üniversitesi Resim-İş Öğretmenliği bölümü öğrencilerinin ailelerinin de yer aldığı sergide genç sanatçıları başarılı çalışmalarından dolayı kutlayan katılımcılar, gençlerin her zaman yanında olduklarını ve her platformda desteğe hazır olduklarını vurguladılar.

Açılış sonrası genç sanatçılarla birlikte sergiyi gezen ve sanatçılardan eserleri hakkında bilgi alan Ak Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can ve Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, genç sanatçıların oldukça yetenekli olduğunu ve gelecek için büyük umut vaat ettiklerini belirttiler.
Kaynak: İHA