Suşehri İlçesinden Kısa Kısa

Sivas - Suşehri Belediyesi ve Emine Birler Anaokulu tarafından uçurtma şenliği düzenlendi.

Belediyeye ait Kılıçkaya Barajı Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen 4. uçurtma şenliğinde, anaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan çeşitli oyunların ardından, 150 uçurtma ailelere dağıtıldı.

Okul Müdürü Mustafa Bıldırcın, ''Ailelerimize bu mutluluğu yaşattığımız için memnunuz. Geleneksel olarak bu şenliğimizi devam ettireceğiz'' dedi.

Şenliğe, Suşehri Kaymakamı Mehmet Demiral ve Belediye Başkanı Sedat Sel de katıldı.

-MÜSİAD'dan istişare toplantısı-

Suşehri Müstakil Sanayi ve İşadamları Derneği tarafından istişare toplantısı düzenlendi.

Suşehri Kaymakamı Mehmet Demiral, bir otelde düzenlenen toplantıda, ilçenin sorunlarının çözümü açısından bu toplantıların önemli olduğunu söyledi.

Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz ise "Sağlık Yüksekokulumuzun öğretim kadrosunu tamamlamaya çok büyük gayret göstermekteyiz. Bazı bölümlerde de öğrenci sayısı artırılmıştır. Sivas'ta eğitim veren bu okulumuzu Suşehri'ne getireceğiz" dedi.

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel da "Bu gibi istişarelerin önemi çok büyüktür. Bizler, çok konuşan az iş yapan değil, az konuşup çok iş yapan bir grup olmalıyız" diye konuştu.

MÜSİAD Suşehri Temsilcisi Ali Yaman ise ilçenin sorunlarını masaya yatırarak, bunlar üzerinde tartışmalar, fikir alışverişleri gerçekleştirdiklerini söyledi.

Kaynak: AA