Tekkeköylü Kadınlar Hünerlerini Sergilediler

Tekkeköy Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen kurslarda kursiyerlerin yaptığı el emeği göz nuru malzemeler görücüye çıktı.

Tekkeköylü Kadınlar Hünerlerini Sergilediler
Tekkeköy Belediyesi Kutlukent Hizmet Binası’nda yürütülen ve yaklaşık 65 kursiyerin katıldığı iğne oyası, nakış ve giyim kurslarında kursiyerlerin yapmış olduğu bir birinden güzel malzemeler düzenlenen sergide sergilendi. Serginin açılışını Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin, Halk Eğitim Müdürü Halil İbrahim Kılıç ve Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Celal Yavuz birlikte yaptı.

Halk Eğitim Müdürü Halil İbrahim Kılıç, “Tekkeköy’ün çeşitli yerlerinde kurslar açtık. Ama bunlar içinde en önemlisi bayanların katıldığı kurslardır. Bayanlar birçok işin içinde böyle güzel ve kaynaşmayı arttıran faaliyetlere zaman ayırıp katılmaları bizleri ayrıca mutlu ediyor. Sergide emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin ise, “Halk Eğitim Merkezi ile koordineli hareket ederek belediyemize ait hizmet binalarında kursların açılmasına katkı sağlıyoruz. Yine bu yıl belediyemize ait ve senelerdir atıl halde kalmış binanın tadilatını yaparak Eğitim Kültür Merkezi olarak halkımızın hizmetine sunduk. Bu merkezde iğne oyası, nakış, takı kursu, boyama, giyim, İngilizce, gitar, bağlama gibi birçok alanda çeşitli kurslar açıldı. 5 Haziran Çarşamba günü merkezimizde eğitim alan kursiyerlerin el emeği göz nuru ürünlerinin sergisine katılacağız. Bu vesile ile tüm bayanları açılışa davet ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA