Sincan Belediyesi İstişare Toplantısı

Sincan'da faaliyet gösteren sivil kuruluşlarla sık sık bir araya gelerek belediye çalışmaları hakkında bilgiler veren ve onların tavsiye ve önerileri ile projelerine yön veren Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, bu kez de Sincanlı berberlerle istişare toplantısı yaptı.

Sincan Kültür Evi'nde Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Genel Başkanı Bayram Karakaş'ın da katıldığı toplantıda Tuna, yapacakları projelerle ilgili bir sunum yaptı. "Bu şehri birlikte yönetiyoruz" diyerek sivil yapılanmanın önemine değinen Başkan Tuna, şöyle konuştu:

"İstişare toplantılarımızda her zaman Sincanımız için en doğru adımları belirleyip, beklentiler odağında insanımız için yenilikler ortaya koymaya çaba gösteriyoruz. Bu bizim belediyecilik anlayışımızın bir yansımasıdır. Periyodik olarak tekrarladığımız benzeri programlarla yapılan ve yapılacak çalışmalarımızı anlatıp önerileri dinliyoruz. Sincan'ımız için son derece faydalı olduğuna inandığımız bilgi alışverişi nitelikli toplantılarımız farklı kurum ve kuruluşların katılımlarıyla aralıklarla devam edecektir."

SincanAnkara'nın en sorunsuz ilçelerinden bir haline getiren Tuna'ya teşekkür eden Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Genel Başkanı Bayram Karakaş, "Dürüst, adil ve şeffaf belediyecilik anlayışıyla gerek Belediyeyle gerekse birimlerle sorunsuz bir şekilde çalışmalar yürütüyoruz. Sincan Şehremini Başkan Tuna'ya tüm hizmetleri için teşekkürlerimizi sunuyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA