Saruhanlı'da Birlik Encümen Üyeleri Seçildi
Saruhanlı Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen üyeliğine, İl Genel Meclisi üyeleri Mesut Kesici ve Mehmet Salatacı ile Develi Köyü Muhtarı Hüseyin Göksu ve Kepenekli Köyü Muhtarı Adil Karadağ seçildi.

Toplantının son bölümünde ise Birliğin 2013 yılı Encümen üyelerinin seçimi yapıldı. Seçimde aday olan İl Genel Meclisi üyelerinden AK Partili Mehmet Salatacı ve Mehmet Baltacı 18’er, MHP’li Mesut Kesici ise 23 oy aldı. Baltacı ile Salatacı arasında çekilen kura sonucunda Mehmet Salatacı, Mesut Kesici ile birlikte encümen üyesi seçildi.
Köy muhtarlarından aday olan Kepenekli Muhtarı Adil Karadağ 19, Develi Muhtarı Hüseyin Göksu ile Sarıçam Muhtarı Osman Kabaklıoğlu 15’er, Bahadır Muhtarı Nihat Yıldırım ise 2 oy aldı.
Kabaklıoğlu ile Göksu arasında çekilen kurada şans Göksu’dan yana güldü. Muhtar Göksu, Kepenekli Muhtarı Adil Karadağ ile birlikte encümen üyesi oldu.
