Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Şanlıurfa - Siverek Kaymakamı Hamza Erkal, ilkokul ve ortaokullar arası 7. Uluslararası Sanat Eğitimi, Proje,Tasarım Olimpiyatı yarışmasında dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.

Kaymakam Erkal, Siverek Şair İbrahim Rafet İlköğretim Okulu öğrencileri ve öğretmenlerini kabul etti.

Öğrencilerin başarısından mutluluk duyduğunu belirten Erkal "Çalışmak öğrencilerimizden, ödüllendirmek bizden. Öğrencilerimiz bu mutlu tabloyu bize yaşattıkları için kendilerine ve onları yetiştiren öğretmenlere teşekkür ediyorum" dedi.

-Ceylanpınar Belediyesi'nin çalışmaları

Ceylanpınar Belediyesi ilçenin çeşitli bölgelerinde çiçek dikimine başladı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, park, bahçe ve refüjlerde bodur kadife çiçeği, kedi tırnağı, cam güzeli ve aslan ağzı gibi 25 bin adet çiçek dikti.

-Viranşehir'de seminer-

Viranşehir'de kadınlara yönelik "madde bağımlılığı ve ailelere düşen görevler" semineri verildi.

Viranşehir Kaymakamlığı koordinasyonunda İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından SODES projeleri ve Cok Amaçlı Toplum Merkezlerinde eğitim gören kadın kursiyerlere yönelik seminer düzenledi.

Emniyet Müdür Yardımcısı Selami Ermiş, tarafından katılmcılara, uyuşturucu madde ve madde bağımlılığı, bu alanda yapmış tedbirler, madde bağımlılığı konusunda bilinmesi gereken genel esaslar, madde bağımlılığında ortak belirtiler ve tükenme süreci ile ailelere düşen sorumluluklar hakkında bilgi verdi.

Merkez sorumlusu Nesrin Özkan da semineri düzenleyenlere teşekkür etti, bu tür organizasyonların arttırılmasını istedi.

Kaynak: AA