Öğretmenlerden Rida'ya Teşekkür

Konya - Meram Gödene Toki Ortaokulu Müdürü Tekin Şavli ve okul öğretmenleri, Rida İnsani Yardım Derneğine teşekkür ziyaretinde bulundu.

Rida İnsai Yardım Derneği, Yetim Projesi ile Meram Gödene Ortaokulunda yetim öğrencilerin yüzünü güldürdü.

Meram Gödene Toki Ortaokulu Müdürü Tekin Şavli, ziyarette yaptığı konuşmada, Rida'nın başlatmış olduğu Yetim Projesiyle okullarında farkındalığın arttığını söyledi.

Rida'nın, 72 yetim öğrenciye yardım ettiğini belirten Şavli, derneğin faaliyetleriyle öğrencilerin eğitim performanslarının arttığını dile getirdi.

RİDA Derneği yönetim kurulu başkanı Mehmet Şahin ise yetim projesinde en büyük desteği öğretmenlerden gördüklerini kaydetti.

Dernek çalışmaları hakkında bilgi veren Şahin,"Öğretmenlerimiz okullarında bulunan yetimleri daha iyi tanır ve tespit eder. Yetim çocuklarımıza kantin yardımı, giysi, ayakkabı ve kırtasiye yardımı ile ailesi zor durumda olanlara diğer yardımların yapılmasını sağlıyoruz. Bizim bu projedeki gerçek hedefimiz yetim öğrencilere, öğretmenlerin rehberlik yapmasının sağlanması. Bizlere projede destek veren hemen hemen her okulda öğretmenlerden oluşan gönüllü kadrolar var" diye konuştu.

Kaynak: AA