Öğrencilerden Resim Sergisi

Kula ilçesine bağlı Sandan beldesi Cumhuriyet ilköğretim Okulu öğrencilerinin yılsonu resim sergisi, okul bahçesinde açıldı.

Öğrencilerden Resim Sergisi
Serginin açılışına İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Üsteğmen Erkan Enginar Sandal, Belde belediye Başkanı Rıfat Acar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan, Şube Müdürleri Haydar Kaşıkçı ve İbrahim Özel, Okul Müdürü Süleyman Sarı, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Öğrencilerin eğitim yılı içinde yapmış oldukları çok sayıda resimden seçilen 100 'ü aşkın eserin sergilendiği sergi katılımcılardan ve velilerden ilgi görürken, öğrenciler de ortaya çıkardıkları eserlerin haklı gururunu yaşadılar.

Resim Öğretmeni Pınar Mutlu, “Okulumuzda daha önce Resim atölyesi yoktu. Müdürümüz Süleyman Sarı ve okul idaremizin büyük gayretleri ile kömür deposunu Resim atolyesine çevirdik ve orada yaptığımız çalışmalar ile bugünkü sergimiz ortaya çıktı" dedi.

Okul Müdürü Sarı da, "Resim öğretmeni Pınar Mutlu 'nun büyük çabaları ile öğrencilerimizin yapmış olduğu resimleri sergilemenin mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA