Milletvekili İsmail Güneş Rektör Çelik’i Ziyaret Etti

AK Parti Milletvekili İsmail Güneş Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik’i makamında ziyaret etti.

Milletvekili İsmail Güneş Rektör Çelik’i Ziyaret Etti
Uşak Üniversitesi’nin kurulduğu günden buyan ciddi bir aşama kaydettiğini belirten İsmail Güneş, ziyarette devam eden projeler hakkında bilgi aldı. Rektör Prof. Dr. Sait Çelik ise Milletvekili İsmail Güneş’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Uşak Üniversitesi’nin gelişimi için şehrin desteğine ihtiyaç duyduklarını anlattı.

Uşak Üniversitesi’ni öğrenci merkezli bir üniversite yapmak için çalıştıklarını ve sanayi-üniversite işbirliğine önem verdiklerini anlatan Rektör Sait Çelik, “Bulunduğumuz şehrin ihtiyaçlarını karşılayacak yeni bölümler açmaya devam edeceğiz. Şehirle bütünleşen, öğrenci merkezli bir üniversite olmak istiyoruz. Sanayi ile birliği çalışmalarına önem veriyoruz. Bu konuda attığımız adımlar ve devam eden projeler var. Uşak halkının da desteğini alarak tercih edilen saygın bir üniversite olmak için çalışıyoruz” dedi.

AK Parti Milletvekili İsmail Güneş ise Uşak Üniversitesi’nin son iki yılda hızlı bir gelişim gösterdiğini ifade ederek gelişimin sürmesi için ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Kaynak: İHA