Gül'e Teşekkür Ziyareti

Osman Gazi İlköğretim Okulu, Okul Aile Birliği Başkanı ve üyeleri, İçel İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gül’ü ziyaret ettiler.

Gül'e Teşekkür Ziyareti
Osman Gazi İlköğretim Okulu, Okul Aile Birliği Başkanı Ercan Avcı, beraberinde Derya Çiçek, Nuran Gül, Zeynel Aytekin ve Vakkas Arslan ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gül’ü ziyaret ederek okulun sorunlarına duyarlı yaklaşımından dolayı teşekkür etti. Okullarının yerine yeni okul yapılması projesinin kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Ercan Avcı, yeni okulda çocukların daha iyi eğitim göreceklerine inandıklarını belirtti.

Milli Eğitim Müdürü Hasan Gül ise, amaçlarının, öğrencilerin daha çağdaş, daha güzel bir okulda eğitimlerini sürdürebilmelerini sağlamak olduğunu belirterek, "Bu konuda çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Osman Gazi İlköğretim Okulu, eski bir yapı ve onun yıkılıp yerine daha çağdaş bir okul yapılması için çalışma başlattık. Büyük bir ihtimalle yeni okulumuz 1 yıl içinde tamamlanacak. Bu süre içerisinde öğrencilerimiz aynı alan içerisindeki İmam Hatip Ortaokulu'nda eğitimlerine devam edeceklerdir” dedi.

Kaynak: İHA