Gaziantep'te Asayiş

Gaziantep - Nizip ilçesinde bir ton çay, 131 koyun ve bir ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Gaziantep-Şanlıurfa Karayolu Sanayi Sitesi kavşağında uygulama yapan Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, plakaları açıklanmayan bir kamyonet ile bir otomobili durdurdu. Araçlarda yapılan aramada, gümrük kaçağı bir ton çay, bir ruhsatsız tabanca, bir şarjör ve 53 mermi ele geçirildi.

Nizip Ticaret Borsası kavşağında iki kamyonu durduran polis, Suriye'den Türkiye'ye getirildiği belirtilen 131 koyuna el koydu.

Gözaltına alınan 3'ü Suriye uyruklu 6 kişi hakkında yasal işlem yapıldı.

-15 yıl hapis cezasıyla aranan bir kişi yakalandı

Gaziantep'te, "cinsel istismar" suçundan aranan bir kişi yakalandı.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı çalışmada, Gaziantep Ağır Ceza Mahkemesince "Çocuğun basit cinsel istismarı suçundan" 15 yıl hapis cezası ile aranan C.B., 8 Şubat Mahallesi'ndeki bir bir evde gözaltına alındı.

Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen C.B. tutuklandı.

-Hırsızlık iddiasıyla gözaltına alındı

Gaziantep'te hırsızlık olayına karıştığı iddiasıyla bir kişi gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ile Yıldırım Ekipler Amirliği ekiplerinin yaptığı çalışmada, Halk Sağlığı Merkez Laboratuvarında meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgisi olduğu gerekçesiyle bir kişi gözaltına alındı.

Şüpheli ile 6 bilgisayar kasası, 3 monitör, 2 flaş bellek, 4 Kuran-ı Kerim, 2 klavye, muhtelif markalarda 10 kapı anahtarı ve bir kulaklık ele geçirildi.

Şüpheli, "İş yerinden hırsızlık" adliyeye sevk edildi.

Kaynak: AA