Eskişehir'deki Cinayet

Eskişehir - Eskişehir'de sırtından bıçaklanarak öldürülen özel güvenlik görevlisinin mesai arkadaşı katil zanlısı olarak adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, dün Hoşnudiye Mahallesi Ambarlar Sokak'taki Toprak Mahsülleri Ofisi'nin deposunda özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Abdullah Haktanırlar'ın,güvenlik kulübesi içinde sırtından bıçaklanarak öldürülmesi sonrası Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı.

Polis, yaptığı araştırmada aynı iş yerinde özel güvenlik görevilisi olarak çalışan Erkan A'nın,gün içinde bıçakla kendini yaraladığı gerekçesiyle Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldığını tespit etti.

Soruşturmayı derinleştiren polis, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Erkan A'yı katil zanlısı olarak gözaltına aldı.

Polis gözetiminde hastaneden taburcu edilen Erkan A, emniyette sorguya alındı ve ardından adliyeye sevek edildi.

Cinayetin, güvenlik görevlilerinin nöbet değişimi sırasında gerçekleştiği ve Haktanırlar'ın olaydan yaklaşık 5 saat sonra bulunduğu öğrenildi.

Abdullah Toprak Mahsülleri Ofisi'nin deposunda özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Abdullah Haktanırlar'ın,güvenlik kulübesi

Kaynak: AA