Doğanlar Holding’den Eğitime 6 Milyon Destek
Doğanlar Holding Başkan yardımcısı Şadan Doğan, Çanakkale’nin Biga ilçesinde yapımı devam eden sosyal sorumluluk projeleri yerinde inceledi.

Biga 'da bugüne kadar sosyal sorumluluk projeler çerçevesinde yaptığı yardım ve bağışlar 10 milyon liraya ulaşan Doğanlar Ailesi, Baba Ali Doğan adına daha önce bir cami Anne Ayşe Doğan adına 25 kütüphane ve bir çok çeşme yaptırmıştı. Doğanlar Holding Başkan Yardımcısı Şadan Doğan, “Her şeyden önce biz Bigalı bir Aileyiz.Doğtaş başta olmak üzere yatırımlarımızın önemli bölümü Biga 'da. Annemiz burada, rahmetli Babamızın mezarı burada. Biga 'dan doğduk diyoruz. Sosyal sorumluluk bütçemizi öncelikle kendi memleketimize Biga 'mıza yatırım yapacak biçimde planlıyoruz” diye konuştu.
Doğan ayrıca kendi adına yaptıracağı Hamdibey İlkokullu içinde yer alacak anaokulu için Biga Belediyesi 'nin izin verildiği anda inşaata başlanacağını belirtti.
