Çankırı Tanıtım Günleri

Ankara - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Çankırılılar için ne yapılsa azdır. Sizlerin hizmetkarı olarak yatırımlar yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen Çankırı Tanıtım Günleri'nin açılışına TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, İçişleri Bakanı Muammer Güler, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hüseyin Çelik ve Mehmet Ali Şahin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile çok sayıda milletvekili katıldı.

Bakan Eroğlu, açılışta yaptığı konuşmada, Bakanlık olarak Çankırı'da büyük yatırımlar gerçekleştirdiklerini ve çok güzel hizmetlere imza attıklarnı belirtti.

Çankırı'ya çok sayıda baraj yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini kaydeden Eroğlu, 2012 ve 2013'ü Çankırı'da yatırımlarda hamle yılları ilan ettiklerini dile getirdi.

Eroğlu, Çankırılıların vatana, millete, bayrağına bağlı yiğit insanlar olduğunu vurgulayarak, "Çankırılılar için ne yapılsa azdır. Sizlerin hizmetkarı olarak yatırımlar yapmaya devam edeceğiz" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin de kendisini Çankırı'ya kayıtlı gösteren nüfus kağıdını 45 yıl cebinde taşımaktan iftihar ettiğini söyledi.

Kurdelenin kesilmesinin ardından, açılışa katılanlar stantları gezdi.

Kaynak: AA