Ahmet Sorgun Açıklaması

Konya - AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı İstişare Toplantısı, AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun'un katılımı ile gerçekleştirildi. Sorgun, "Kuralları olmayanların kralları olur. Biz kuralları olan biz partiyiz" dedi.

AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı İstişare ve İlçe Danışma Meclis Toplantısı, İl Başkanı Ahmet Sorgun'un katılımıyla teşkilat binasında yapıldı. Ereğli İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı toplantıda, yerel seçime giderken teşkilat çalışmaları ve Ereğli'nin sorunları tartışıldı.

Toplantıda konuşan Sorgun, ülke genelinde çözüm sürecine yüzde 60'ın üzerinde vatandaşın destek verdiğini belirterek, muhalefetin kendi çıkarlarını ülke çıkarlarının önünde tuttuğunu ve milletin bunun farkında olduğunu söyledi.

Sorgun, seçimlerde milletimizin muhalefeti hem yerel de hem de genelde yokluğa mahkum edeceğini kaydetti.

Gazetecilerin yaklaşan seçim sürecinde belediye başkan adaylarının belirlenmesinde hangi kriterleri göz önünde bulunduracaklarını sorması üzerine açıklamalarda bulunan Sorgun, "Kuralları olmayanların kralları olur. Biz kuralları olan biz partiyiz. Bunun içindir ki hiçbir zaman krallarımız olmamıştır. Bu çerçeve de bizler belediye başkan adaylarımızı kamuoyu yoklamaları, sivil toplum kuruluşlarının görüşleri, kanaat önderlerimizin, ilçe teşkilatlarımızın, il teşkilatlarımızın ve milletvekillerimizin görüşleri çerçevesinde ve en önemlisi de Başbakanımız Recep Bey'in onayı ile belirleyeceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA