Ak Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can Seyitgazi'de

AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can yapılan çalışmaları yerinde incelemek ve yetkililerden bilgi almak üzere Seyitgazi ilçeye gitti.

Ak Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can Seyitgazi'de
Hükümet olarak ilçeye son yıllarda önemli yatırımlar kazdırdıklarını söyleyen Can, “Seyitgazi’yi yol üstünde geçerken uğranılan bir ilçe olmaktan çıkarıyoruz”dedi Yapımı devam eden çalışmalar arasında olan anaokulu inşaatı alanında incelemelerde bulunan Can okulun en kısa sürede bitirilmesi için çalıştıklarını ifade etti.

Seyitgazi tarihinin derin kökleri olduğunu söyleyen Can, “Böylesine derin köklere sahip bir bölgeyi yeniden yapılandırmak çok daha zor oluyor. Seyitgazi’nin altı çok önemli tarihi miraslar barındırıyor, önemli olan hem tarihi koruyup hem de gelecek nesillere yeni miraslar bırakmak biz bunu yapıyoruz” dedi.

Seyitgazi’de yapımına yeni başlanan kanalizasyon çalışmaları hakkında Milletvekili Can’a bilgi veren Belediye Başkanı Adnan Yalçın Şen ise, “İlçe tarihinde bugüne kadar yapılmayan önemli bir hizmeti Seyitgazi’ye kazandırıyoruz” dedi Şen, çalışmalarda Seyitgazi’nin tarihi dokusunu muhafaza edeceklerini dile getirerek şunları söyledi: “Yapılacak olan alt yapı çalışmaları tamamlandığında Seyitgazi dün olduğundan çok daha ileri noktalara ulaşacak. Yıllardır çözülemeyen alt yapı sorununu Milletvekili Ülker Can’ın destekleriyle başardık.” AK Parti Milletvekili Ülker Can’a ilçeye ziyaretinde, AK Parti İl Başkan Yardımcıları İsmail Hakkı Civelekler, Hatice Kaya, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer eşlik etti.

Ülker Can çalışmaları inceledikten sonra belediye binasına giderek burada muhtarlarla bir araya geldi.
Kaynak: İHA