Vurulan Cezaevi Müdürüne Ankara’dan Ziyaret

Geçen günlerde silahlı saldırı sonucu yaralanan Buca F Tipi Cezaevi Müdürü Ayhan Çapacı’yı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü’nden bir heyet ziyaret etti.

Vurulan Cezaevi Müdürüne Ankara’dan Ziyaret
Buca F Tipi Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumu Kampüsü içerisindeki lojman önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanan cezaevi müdürü Ayhan Çapacı’yı, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdür Yardımcısı Selami Candemir ve beraberindeki heyet ziyaret etti. Sabah saatlerinde gerçekleşen ziyaret sonrası açıklama yapan Candemir, “Cezaevi müdürümüz Ayhan Çapacı üzücü bir saldırıya uğradı. Geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Kendisinin morali ve sağlığı gayet iyi. Soruşturma devam ediyor. Soruşturmaya ilişkin gerekli bir açıklama yok şu an. Müdürümüz 45 günlük rapor aldı. Olay kim tarafından ve niçin yapıldığını başsavcımız soruşturuyor” dedi.

Cezaevi müdürü Çapacı’nın cezaevinde kalan suç örgütü lideri A.Ç ile bir süre önce bir tartışma yaşadığı öne sürüldü. Candemir, bu konuyla ilgili soruya “Soruşturma sonunda olayın kim tarafından gerçekleştirildiği belli olacak” cevabını verdi.
Kaynak: İHA