Tev Yöneticileri Uzunköprü'de İncelemelerde Bulundu

Hayırsever işadamı Orhan Çetin ve Türkiye Eğitim Vakfı (TEV) yöneticileri dün Uzunköprü'de bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundular.

Tev Yöneticileri Uzunköprü'de İncelemelerde Bulundu
Uzunköprü'de ilk olarak sabah saat 09.30'da Uzunköprü Kaymakamı Uğur Kolsuz'u ziyaret eden Çetin ve beraberindekiler daha sonra Garden Park'ta verilen sabah kahvaltısına katıldı

Uzunköprü Kaymakamı Uğur Kolsuz'un Garden Park'ta Orhan Çetin ve TEV yöneticileri onuruna verdiği sabah kahvaltısına; Uzunköprü Kaymakamı Uğur Kolsuz, Uzunköprü Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Kaşkaval, Uzunköprü İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Kenar, Uzunköprü İlçe Jandarma Komutanı Hasan Yılmaz, Uzunköprü Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çakmak, Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan İhtiyar, Uzunköprü Ticaret Borsası Başkanı Egemen Aslan, Uzunköprü Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Hayati Balkan, Uzunköprü Süt üreticileri Birliği Başkanı Şeref Ateşli, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.

Uzunköprü Kaymakamı Uğur Kolsuz, Orhan Çetin ve TEV yöneticileri ile beraberindekiler ilk önce toplu olarak Kredi ve Yurtlar Kurumu inşaatına giderek incelemelerde bulundu. Heyet daha sonra sırasıyla; Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu İnşaatı, tren garı, huzurevi inşaatı, Belediye Kültür ve Sanat Evi (Aziz İonnias Kilisesi) ve Tekel binasını ziyaret etti. Heyetin TEV Orhan Çetin Anadolu öğretmen Lisesi'nde öğrencilerle birlikte öğle yemeğine iştirakinden sonra, Orhan Çetin ve TEV üyeleri okulun öğrenci ve öğretmenleri ile bir süre sohbet etti.
Kaynak: İHA