Kaymakam Avcı’ya Ziyaret

Ordu Bisiklet Safari Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, Kabadüz Kaymakamı Engin Avcı'yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan, Ordu Bisiklet Safari Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Soner Efendioğlu, Kaymakam Engin Avcı'nın teşvikleriyle üç ay önce kulüp olduklarını söyledi.

Kaymakam Avcı'nın proje ve fikir konusunda kendilerine yardımcı olduğunu belirten Efendioğlu, "Bu güne kadar Kabadüz ilçesinde gerçekleştirdiğimiz birçok etkinlikte kaymakamımız sürekli bizlerin yanında oldu. Daha öncesinde gurup olarak faaliyet gösterirken, kaymakamımızın teşvikleriyle kulüp olduk. Bizlere verdiği desteklerden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Kabadüz Kaymakamı Engin Avcı da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Çeşitli ikramların yapıldığı ziyarette, Ordu Bisiklet Safari Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu Kaymakam Engin Avcı'ya plaket takdim etti.

Ziyarete Ordu Bisiklet Safari Gençlik ve Spor Kulübü yönetim kurulu üyeleri, Serdar Aksoy, Soner Efendioğlu, Murat Arslan,Hakan Kalafat ve Erin Kadıoğlu katıldı.

Kaynak: İHA