Festival Sponsorlarına Plaket

Samsun - Havza ilçesinde 25 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Termal Turizm Festivali'nin sona ermesinin ardından festivale sponsor olan ve yardımda bulunanlara plaket verildi.

Bir otelin balo salonunda düzenlenen davette 25 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Termal Turizm Festivaline sponsor olan ve yardımda bulunanlar, kurum ve kuruluşların temsilcileri, kutlama, güreş ve at yarışı komitelerinde görev yapanlar ağırlandı.

Kaymakam ve Festival Kutlama Komitesi Başkanı Yunus Kalaycı ise bu tür organizasyonların yükünü bölge insanlarının sırtlaması gerektiğini ifade ederek,"Belediyeler ve resmi kurumların asıl amacı halka hizmet götürmektir. Festivaller gibi organizasyonlar iş adamları ve esnafların katkıları ile daha zengin hale gelmektedir. Bizlerin de bazı acemilikleri olmasına rağmen güzel bir festival oldu. Birdahaki sene daha iyisini el birliği ile yapacağımıza inanıyorum" dedi.

Belediye Başkanı Murat İkiz de festivalin kısa sürmesine rağmen oldukça yoğun geçtiğine işaret ederek, katkıda bulunanlara teşekkür etti.

Konuşmaların ardından festivale sponsor olan ve yardımda bulunanlar ile komite görevlilerine plaketleri Kaymakam Yunus Kalaycı, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Adem Tol, Belediye Başkanı Murat İkiz ve Güreş Ağası Keramettin Aydın tarafından verildi.

Kaymakam Kalaycı ve Belediye Başkanı İkiz'e ise plaketleri Belediye Meclis Üyeleri Seyit Ahmet Ön ve Hayrettin Şahin tarafından takdim edildi.

Kaynak: AA