Denizli'de Doktora Darp İddiası

Denizli - Denizli'de doktoru darbettiği öne sürülen hasta yakını gözaltına alındı.

İddiaya göre, Devlet Hastanesinde görevli Dr. Tuncay Özer, hastaneden ayrıldığı sırada yanına gelen hasta yakını Ö.E. ile tartıştı. Darbedilen Dr. Özer, görev yaptığı hastanede tedavi edildi. Şikayeti üzerine gözaltına alınan Ö.E. ise polis merkezine götürüldü.

Dr. Tuncay Özer, tedavisinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, nöbetini tamamladıktan sonra evine gitmek üzere hastaneden ayrıldığını, bu sırada yanına gelen Ö. E'nin, kendisine hastasının doktorunun kim olduğunu sorduğunu söyledi.

Tartışmanın başlaması üzerine hastanenin güvenlik görevlilerinden yardım istediğini ancak bu sırada hasta yakınının kendisini darbettiği aktaran Dr. Özer, "Yüzüme ve vücuduma yumruk attı. Dudağıma 5 dikiş atıldı. Boynumda ve ellerimde eziklikler oluştu. Şu anda psikolojik olarak rahatsızım. Böyle bir şey beklemiyordum. Sağlık çalışanlarının böyle bir şeyi hak ettiğine inanmıyorum. Şikayetçi oldum. Adli rapor tutuldu."

10 gün rapor alan Özer, tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edilidi.

Hastane yöneticisi Op. Dr. Kadir Gökhan Saçkan ise olaydan büyük üzüntü duyduklarını ifade ederek, "Olay sabah saatlerinde oldu. Dr. Tuncay Özer hastane çıkışında saldırıya maruz kaldı. Bu bizi çok üzdü. Genel durumunun iyi olması sevindirici. Konuyla ilgili adli süreç başladı.

Sonuna kadar takipçisi olacak" dedi.

Hasta yakınları ise tartışma sırasında doktorun sert tepki verdiğini, kavganın bu nedenle yaşandığı öne sürdü.

Kaynak: AA