Dalamanlı İş Adamları Şerefler Köyünde Buluştu.

Dalaman İş Adamları Derneği, Dalaman Meslek Yüksek Okulu’nda ilk defa yapılacak olan mezuniyet törenine destek vermek amacıyla Şerefler köyünde bir araya geldi.

Dalaman Meslek Yüksek Okulu’nun bu yılki mezuniyet törenine destek olmak amacıyla Şerefler Köyü’nde yapılan toplantıya; Dalaman İş Adamları Dernek Başkanı Ercan Kaylı, Muğla Ticaret Odası Meclis Başkan Vekili Mevlüt Acar, Ticaret Odası Dalaman Temsilcisi Habil Muslu, İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri İlhan Turgut, Emin Kaya, Şefik Oğuz, Çetin Özkan, Onur Turgut, Kazım demir, Nevzat Aykaç, Erdoğan Karakuş, Süleyman Ekinci, Bayram Gök’ün katıldığı sabah kahvaltısındaki gündem ise, Dalaman Meslek Yüksek Okulu’nun 07 Haziran Cuma akşamı tarihinde yapılacak olan mezuniyet töreni ile ilgili.

Yapılan toplantıdan daha sonra de hep birlikte Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek ve İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Çeribaş’ı makamında ziyaret eden iş adamları; İlçe’nin sorunları, güvenlik ve asayiş konularında bilgi alışverişinde bulundu.

Dalaman İş Adamları Derneği Üyesi Habil Muslu, yaptığı açıklamada; “Dernek üyelerimiz hem de Ticaret ve Sanayi Odası Temsilcileriyle sabah kahvaltısında buluştuk. İlçemizde bulunan Meslek Yüksek Okulu’nun ilk defa yapılacak olan Mezuniyet Gecesi ile ilgili Yüksek Okul Müdürlüğü’nün ilgili taleplerini değerlendirdik. Derneğimizce sunabileceğimiz katkıları gözden geçirdik. Daha sonra Kaymakamımızı ve Emniyet Müdürümüzü makamlarında ziyaret ettik” dedi.

Kaynak: İHA