Av Tutkunları Bursa'da Buluşuyor

Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde 30 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında 'Doğa Av 2013' fuarı düzenlenecek.

TÜYAP ile Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu iş birliğiyle Bursa Doğa Av 2013 Fuarı, av tutkunlarını bir araya getirecek. 5 yıldan bu yana Bursa'da kutlanan ve uluslararası nitelik kazanan fuara 12 ülkeden 126 firma katılacak. Geçtiğimiz sene 52 bin ziyaretçi ağırlayan fuarda bu yılki hedef ise 55 bin. Almira Otel'de düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan Bursa TÜYAP Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü, ziyaretçilerin fuarda avcılık malzemelerinden doğa sporlarına, balıkçılık malzemelerinden av turizmine kadar yüzlerce ürünü bulabileceklerini söyledi.

Av sezonu öncesinde fuarın önemli bir eksikliği gidereceğini anlatan Ersözlü, fuarda balık tutma, paintball müsabakası ve koşan domuzla gelen ayıya tüfek atma yarışması düzenleneceğini kaydetti.

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Avcılık Asbaşkanı Atilla İshak Tankut ise, 5 yıldır düzenlenen fuarda av tutkunlarını büyük sürprizlerin beklediğini anlattı. Tankut, mevzuat gereği fuarda sıfır silah satışının yapılmayacağını da söyledi.

Fuar, yarın saat 12.00'da kapılarını ziyaretçilerine açacak.
Kaynak: İHA