Ak Parti Kastamonu İl Danışma Meclisi Toplantısı

Kastamonu - AK Parti Kastamonu İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.

AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, Öğretmevi konferans salonundaki toplantıda yaptığı konuşmada, alkol ile ilgili düzenlemeleri de içeren bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifinin, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildiğini hatırlattı.

Yıllardır 'Milliyetçiyiz, muhafakazarız' diyen bir partinin mecliste yanlarında olmasını çok arzu ettiklerini ifade eden Filiz, "Ama MHP'den 4 yada 5 milletvekili vardı. Diğer partilere hiç bir sözüm yok. Onların fikirleri, ideolojileri belli" dedi.

Filiz, hiç kimsenin içtiğine, giydiğine karışmadıklarını vurgulayarak, anayasadaki "Türkiye Cumhuriyeti kendi vatandaşlarını her türlü kötü alışkanlıklardan korur" maddesini doğrultusunda hareket ettiklerini söyledi.

CHP'nin, Türk milletinin milli değerlerinin hepsiyle kavgalı olduğunu savunan Filiz, şöyle konuştu:

"CHP'ye ve BDP'ye sözümüz yok. Onların gidişleri, yolları belli. Bunlar 12 Eylül'den önceki marksist örgütlerin temsilcileri. Ama MHP'ye söyleyecek çok lafımız var. 'Milliyetçiliğin, ülkücülüğün temsilcisiyiz' diyorsunuz ama mecliste yoksunuz. Kötü bir şey yaptığımız yok. Asla ve asla milliyetçi ve ülkücülerle sorunumuz yok. Onlar ne düşünüyorlarsa bizlerde aynı şeyi düşünüyoruz. Ne düşünüyorsak onlarda bizim gibi düşünüyorlar. Tabanlarımız aynı. Aynı secdeye baş koyuyoruz. Onlar gibi tek vatan, tek devlet, tek bayrak diyoruz. Ama ne var ki mecliste ayrılıyoruz. Mecliste zaman zaman konuştuğumuzda onların da içi kan ağlıyor. Onlarda kendi partilerini ve kendi liderlerini kendilerinin temsil etmediğini düşünüyorlar. Dolayısıyla bütün vatansever, milliyetçi ve ülkücü kardeşlerimin aradığının AK Parti'de ve Recep Tayyip Erdoğan'da olduğunu düşünüyorum. Birlikte hareket etmeyi onlara teklif ediyorum"

Teşkilatların vazifesinin yapılan icraatları en güzel şekilde tanıtmak olduğunu belirten Filiz, teşkilatları gözden geçirerek, hizmetleri en iyi şekilde anlatacaklarını kaydetti.

Toplantıya, AK Parti Kastamonu İl Başkanı Metin Çelik, Kadın Kolları İl Başkanı Yüksel Özbay, ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı.

Kaynak: AA